Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Άνετη επικράτηση της Λάτσιο επι του Άρη με κορυφαίο το Σισέ!!

Με πολλά κενά εμφανίστηκε ο Άρης στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής και ηττήθηκε με 2-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη. Κορυφαίος της ιταλικής ομάδας ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος σκόραρε μία φορά με ωραία κεφαλιά και έχασε και πέναλτι.


Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εμφάνισε πολλά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, καθώς η μπάλα έφτανε με μεγάλη δυσκολία τους Σολτάνι και Καστίγιο, που ξεκίνησαν μπροστά. Τόσο ο Καπετάνος όσο και οι Νέτο, Τόχα δε βοήθησαν δημιουργικά, με αποτέλεσμα ο Άρης να είναι ακίνδυνος.

Από την άλλη, έδειξε και σημάδια αποσύνθεσης στην άμυνα. Στο 22’ ο Ρόκι έκανε το 1-0 μετά την ωραία μπαλιά του Μάουρι, ενώ στο 33’ ο Τζιμπρίλ Σισέ με άπιαστη κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκό έχασε την ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου στο 46’, όταν αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Ρόκι από τον Βανγκέλι.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του, ωστόσο στις λίγες καλές στιγμές που είχε (κυρίως με τον Τσέζαρεκ) δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

ΛΑΤΣΙΟ (Εντουάρντο Ρέχα): Μπιζάρι, Ζάουρι, Ντιακιτέ, Ντίας, Γκαρίδο, Τσάνα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Μάουρι, Ρόκι, Σισέ.
ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Μίσελ (82' Σακάτα), Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας (53' Κοτσώνης), Βανγκέλι (82' Οικονομόπουλος), Τόχα (46' Πορτίγια), Φατί (82' Κανούλας), Νέτο (80' Κατίδης), Καπετάνος (46' Τσέζαρεκ), Καστίγιο (71' Παπαστεριανός), Σολτάνι (63' Αγτζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου